Firmaet ble etablert i 1991 som Jolø Maskin as. I 2004 valgte vi å bytte navn på firma til ELBA AS . Det gamle var ikke så lett for utenlandske å få meg seg. Vi holder til i trivelige lokaler i Vestfossen, som er 3 mil utenfor Drammen på vei mot Kongsberg. Der disponerer vi et bygg 2900 m2 fordelt på verksted, utvikling/service, lager, montasjehall og kontorlokaler. Vi leverer og monterer alt fra standard til skreddersydde løsninger.

Best kjent er vi for våre leveranser av:
Sentralsmøreanlegg, håndutstyr for fett, olje og spillolje, antirustutstyr, fettpresser, flowmeter, lubrikatorer og pumper.

Våre hovedleverandører er presenter med sine brosjyrer under fanen «Nedlastninger»

Vi fører også reservedeler fra andre fabrikater da mange av våre deler er direkte utbyttbare med disse. Gjennom årene har fått et stort nettverk i Europa inne smøreutstyr og kan fremskaffe det du måtte ønske.

Montasje/produksjon
Med våre erfarne montører kan vi påta oss alle typer montasjer innen smøreteknikk.

På anlegg siden monteres det noen hundre anlegg hvert år. Stort sett er ingen maskin for liten, ei heller for stor. «Big or small, we lube them all»

For industri gjør vi det kundene fordrer av oss, om det være seg ett viktig smørepunkt, eller flere hundre punkter som trenger sentralsmøring. Dette kan dreie seg om olje, fett eller spray systemer. Våre montører har flere års erfaring og dyktige i sin jobb.

Vi er også godt utstyr for sveising og maskinering. Kom med et problem så skal vi løse det. Flere av oppgavene som vi har løst har vi sammen med kunden produsert for spesifikke anlegg. Det seg være styrefunksjoner eller utradisjonell bruk av smøreutstyr.

Ronny Thoresen

Daglig leder
Tlf: 91367138
ronny@elba.no

Leif Børre Andersen

Salgsingenør
Tlf: 90623277
borre@elba.no

Are Andersen

Salg
Tlf: 48318288
are@elba.no

Linn Tandberg

Ordremottaker/lager
linn@elba.no

Marianne Andersen

Kontormedarbeider

Eva Hansen

Regnskap
Tlf: 99166310
eva@elba.no

Marius Røkeberg

Senior montør
marius@elba.no

Christoffer Iversen

Montør
christoffer@elba.no

Kjell Andersen

Plate og sveis

Gjermund Teien

Maskinering

NOEN AV VÅRE LEVERANDØRER